logo
Els nostres programes:

Qui som?

XPerienceit –  Idiomes a l’estranger

XPerienceit som la Laura i la Cristina, dues professores d’anglès que treballem pel Departament d’Ensenyament. Ens encanta viatjar i aprendre a cada pas, descobrint a cada racó alguna cosa especial que ens faci créixer. Al terreny de programes a l’estranger, vam començar siguent ‘group leaders’ (professores acompanyants) de grans empreses. És així com vam veure la necessitat de crear XP, una empresa que oferís programes a l’estranger, però amb un tracte especial i cuidant al màxim tots aquells detalls que fan que aquesta experiència sigui única i inoblidable per a cada persona. Així va néixer fa sis anys XP, després de moltes tardes de cafès i amb el cap ple de projectes però, sobretot, amb molta il.lusió i ganes d’apropar la llengua anglesa i la seva cultura als demés.

 

L’equip XPerienceit dissenya estades en anglès en família o residència que van dirigides a joves i adults. Oferim un tracte directe i personalitzat, gràcies al qual ens hem anat guanyant la vostra confiança al llarg d’aquests anys. El nostre gran objectiu és assegurar l’aprenentatge de l’anglès de manera natural i és per això que un dels nostres punts forts és apostar per l’allotjament en família, tot i que també oferim estades per adults en residències.

El nostre equip

equip1_cristina
CRISTINA VIVES
RP Manager
equip2_anaeva
ANA EVA LÒPEZ
Professora acompanyant
equip3_laura
LAURA HUELVA
Financial Manager

Aprendre anglès de la forma més natural

Tindràs la possibilitat de conviure amb una família i de participar en totes les activitats immers en la llengua anglesa.