logo
Els nostres programes:

Promoció especial San Diego 2018

Diapositiva1

Promoció especial San Diego 2018

San Diego Teens 2018

L’equip d’XPerienceit treballem constantment per a que els nostres joves puguin millorar l’anglès i per a que els nostres programes d’immersió lingüística en anglès estiguin a l’abast de tothom i, és per això, que hem engegat una promoció especial que estarà en marxa fins el 31 de desembre.

Aquesta promoció fa referència al nostre programa d’estiu per a joves a San Diego. El proper juliol de 2018 tots els joves entre 12 i 19 anys podran gaudir d’aquesta ciutat californiana durant tres setmanes per només 2795€*.

Allà conviuran amb una família americana amb la que milloraran el seu anglès sense ni tan sols adonar-se’n. Participaran en totes les activitats de família, però també en les activitats proposades pel programa de l’equip d’XPerienceit.

Aquesta és l’oportunitat que molts joves estaven esperant, així que ja us podeu posar en contacte amb el nostre equip, que us assessorarem en tot allò que necessiteu. Animeu-vos a participar en el nostre programa ‘San Diego Teens 2018‘, serà una experiència inoblidable!!

 

*Taxes aèries NO incloses.

No Comments

Post A Comment