logo
Els nostres programes:

Estudia i treballa a l’estranger

growpro-evento-paella-sydney(1)

Estudia i treballa a l’estranger

GrowPro: Estudia i treballa a l’estranger

Deixar-ho tot per marxar a l’altra punta del món. Molts ho han pensat alguna vegada, però només alguns s’han atrevit a fer-ho. La de Goiko Peiró-Camaró i Pablo Gil Brusola és una d’aquestes històries, dos joves valencians que van deixar una feina estable i una vida còmode per a viure una experiència que han convertit en una empresa d’èxit i en creixement.

Aquests dos amics van aterrar a Austràlia fa tres anys quan tenien 26. Van viure en primera persona tot el que comporta instal.lar-se en aquest país.

Després de treballar en diverses feines no qualificades com molts altres espanyols, van decidir fer de la necessitat una oportunitat i van crear GrowPro Experience (GrowPro Australia abans de la seva expansió) per tal d’ajudar a totes aquelles persones que decideixen emprendre la mateixa aventura a superar el laberint burocràtic australià.

Treballar i emprendre a Austràlia

‘Austràlia és un país ple d’oportunitats i obert a la persona que arriba amb ganes de treballar. Això sí, els tràmits poden fer perdre les ganes a més d’un i aquí vam veure una oportunitat d’ajudar’ explica en Goiko, que es va vendre el cotxe i la moto i va deixar enrere la seva feina com a enginyer informàtic en business intelligence a Espanya per a emprendre aquesta aventura.

El model de negoci de GrowPro Experience és un win-win, expliquen els seus fundadors: ‘L’assessorament i acompanyament per a qui decideix marxar és totalment gratuït. Nosaltres tenim acords amb escoles de tot el país. Si la persona finalment decideix inscriure’s en algun curs, rebem una compensació per part de l’escola i ens encarreguem de tots els tràmits i el seguiment de l’alumne’ descriu Goiko.

Cada persona, una experiència

Després de tres anys ja han acompanyat a més d’un miler de persones en la seva aventura a les antípodes. ‘Cada cas és diferent, cada persona busca la seva experiència en funció de la seva formació, pressupost i realitat personal – comenta Pablo – la nostra filosofia és ser una plataforma de recolzament oberta a tot el món’.

La majoria de les persones que decideixen marxar a Austràlia comencen els tràmits a la primavera per a poder marxar al setembre i instal.lar-se de cara a l’estiu austral, que comença al desembre.

‘Treballem per a garantitzar una experiència: no només els tràmits sinó tot l’acompanyament. Resolem tots els dubtes, aconsellem sobre la millor opció per a cada un en funció a les seves necessitats, ajudem amb els papers… i un cop aterren, fem l’acompanyament durant tota l’estada. Organitzem trobades, assessorem per a trobar feina i allotjament, els aconsellem sobre on anar i com conéixer el país i aclarim qualsevol dubte’ assenyala en Goiko.

Si vols obtenir més informació, posa’t en contacte amb l’equip d’XPerienceit a través del nostre correu info@xperienceitabroad.com.

Una gran aventura t’està esperant!!!

No Comments

Post A Comment