logo
Els nostres programes:

Adults 365

About This Project

Aprendre idiomes ens porta més lluny!

Els nostres programes per adults t’ofereixen la possibilitat d’aprendre anglès i allotjar-te en una residència o a casa d’una família local de la destinació escollida. L’equip XPerienceit et gestionarà l’allotjament i el curs d’anglès i tú podràs agafar el vol i l’assegurança que més et convingui.

 

On puc viatjar?

Podràs escollir entre cinc països diferents per tal que puguis aprendre anglès: Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda. A totes aquestes destinacions podràs allotjar-te en una residència o bé a casa d’una família local i aniràs a classes d’anglès de dilluns a divendres, excepte a San Diego, si prefereixes no fer classes.

 

Quan puc viatjar?

Pots viatjar en qualsevol moment i decidir la durada de la teva estada (mínim dues setmanes). Els cursos d’anglès poden durar fins a 50 setmanes.

 

Quan puc fer la meva inscripció?

Podràs inscriure’t dos mesos abans del teu viatge. Hauràs d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a la pestanya ‘Formularis’ i fer una paga i senyal. A continuació, et detallem tot el que necessites saber per fer la teva inscripció.

 

Quins són els preus?

A continuació, et detallem els preus mínims per setmana de cada destinació. Aquests preus inclouen 20 hores setmanals de classes d’anglès i allotjament en família en règim de mitja pensió. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i demaneu-nos altres tipus d’allotjament.

Regne Unit

Brighton: £415              Cambridge: £435               Londres: £450

Estats Units

Boston: $665                 Nova York: $820

San Diego: $655           San Francisco: $695

Canadà

Toronto: C$550

Austràlia

Brisbane: A$585

Nova Zelanda

Auckland: NZ$620

PROGRAMA ADULTS 365
Category
Adults